Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
janapozarova
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Můžeme vytvořit klasické knedlíky, které zabalíme do Žemlové knedlíky podáváme s pečeným nebo dušeným masem
Rohlíky nakrájíme na tenké plátky a zalijeme je osolenými a opepřenými vejci, rozšlehanými s mlékem.
Žemle nakrájíme na kostičky a navlhčíme mlékem. Přilejeme těstíčko ze žloutků, zbytku mléka, soli, mouky
Uvařené žemlové knedlíky vyjmeme ze sáčků a nakrájíme Jemné žemlové knedlíky připravované v sáčcích jsou
Přidáme prolisovaný česnek, vejce, krupici, rozemnutou Dobře promícháme a necháme asi půl hodiny stát, aby krupice
Žemle rozkrájíme na kostičky a zvlhčíme mlékem rozšlehaným se žloutky, rozehřátým máslem a solí a necháme