Prémiový obsah
★★★
2.4K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Na pomoučněném vále vyválíme tenké placky. V hrnci rozehřejeme sádlo a placky pomažeme.
Ze směsi tvarujeme placky a smažíme na oleji dozlatova
Na pomoučněném vále vyválíme tenké placky. Placky namažeme povidly a srolujeme.
Ze směsi smažíme placky na rozpáleném oleji a podáváme je například s čerstvou zeleninou nebo sýrem.
rozehřejeme ji a pokládáme na ni tence rozválené placky Když se na placce objeví hnědé flíčky obrátíme ji.