Prémiový obsah
★★★
2.4K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Na pomoučněném vále vyválíme tenké placky. V hrnci rozehřejeme sádlo a placky pomažeme.
Z tohoto těsta vytvarujeme placky, které smažíme v Na ještě teplé placky, pokud je přirpacujeme nasucho
rozehřejeme ji a pokládáme na ni tence rozválené placky Když se na placce objeví hnědé flíčky obrátíme ji.
nebo tuku z této směsi kopečky, které přitlačíme na placky Podáváme se zeleninou.
Ze směsi smažíme placky na rozpáleném oleji a podáváme je například s čerstvou zeleninou nebo sýrem.
Na pánvi rozpálíme olej a obalené placky na něm po Směs z uzeného masa potom navršíme na bramborové placky
těsta a vytvarujeme 8 placek. V pánvi rozehřejeme olej a bramborové placky na něm