Prémiový obsah
★★★
4.4K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Oloupané brambory nastrouháme na krouhacím stroji nahrubo do vody (brambory nečernají). Nastrouhané brambory
Brambory uvaříme ve slupce a poté nastrouháme nahrubo. Cibulku nakrájíme na drobno a přidáme k bramborám
Brambory uvaříme ve slupce a poté nastrouháme nahrubo. Cibulku nakrájíme na drobno a přidáme k bramborám
Oškrábané brambory nastrouhejte nahrubo, osolte, posypte škrobem a podle chuti přidejte majoránku. Na
Brambory oloupejte a nastrouhejte na struhadle nahrubo. Dbejte na to, aby se jednalo o brambory typu
Příprava rösti: Brambory uvaříme ve slupce a poté nastrouháme
nepřilnavé pánvi rozehřejeme máslo a přidáme polovinu bramborové placka hotová, zopakujeme postup i s druhou polovinou bramborové
Bramborové rösti Očištěné a omyté brambory nastrouháme Servírování Bramborové placky servírujeme s opečeným
Na plech vyložený pečícím papírem děláme lžičkou rösti Na vychladlé rösti dáme trochu smetany, kousek lososa
nepřilnavé pánvi, pomocí lžíce do něj klaďte vždy čtvrtinu bramborové přelijte na talíři šťávou a podávejte s bramborovými rösti