1.4K čtenářů Přidat komentář

Bramborovo-fenyklová kaše

30 m

Avatar of janapozarova

janapozarova

@janapozarova

Postup receptu

TIP: Pokud přidáme a rozmixujeme ještě dvě uvařené mrkve kaše získá příjemnou nasládlou chuť.

  1. Z fenyklu vyloupneme vnitřní lůžka, aby nám vznikly „lodičky“, poté rozpůlíme a ze středu vykrojíme tvrdé jádro, nakrájíme zbytek nadrobno.
  2. Fenykl uvaříme na páře spolu s bramborami (20 minut).
  3. Fenykl, olej a vývar dáme do mixéru a rozmixujeme, brambory prolisujeme do mísy, ochutíme solí a pepřem, zdobíme koprem.
  • 2 ks fenykl
  • 4 ks brambora
  • 4 lžíce olej (olivový)
  • 80 ml vývar (kuřecí)
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce kopr