Prémiový obsah
★★★
5.6K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Bulgur nasypeme do mísy, banány oloupeme, pokrájíme na malé kousky a přidáme se skořicí a jogurtem k bulguru
Bulgur nasypeme do velké mísy a zalijeme větším množstvím K ní přisypeme bulgur a promícháme.
Bulgur vložíme do kastrolu, přidáme požadované množství Bulgur i tuňák má specifickou chuť, kterou je ovšem
Osolíme a přidáme bulgur. Povaříme další čtvrt hodiny, dokud bulgur nebude dostatečně
opepříme a vaříme doměkka. před koncem vaření přidáme bulgur Do horké polévky společně s bulgurem přidáme rozkvedlané
Přidáme prolisovaný česnek, vmícháme bulgur a vše zalijeme
Bulgur uvaříme dle návodu na obalu a dáme bokem. Podusíme smícháme s bulgurem a podáváme.
Bulgur uvaříme v osolené vodě a zcedíme. Podlijeme troškou vody, osolíme a poté smícháme s bulgurem
Podlijeme vodou, přidáme kari a bulgur a vaříme doměkka