Prémiový obsah
★★★
844 čtenářů
10 m
Redakce Recepty.eu
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Máslo necháme změknout, bylinky omyjeme a osušíme. Z másla vytvarujeme váleček a zabalíme do potravinářské
Máslo necháme chvíli změknout, aby se s ním lépe pracovalo Máslo natlačíme do formiček vybraného tvaru a ty dáme
V misce smícháme změklé máslo, lístečky tymiánu, nakrájenou Na hotovou rybu poklademe bylinkové máslo a můžeme
Polovinou bylinkového másla rozehřejeme a potřeme ryby Před podáváním polijeme zbylým bylinkovým máslem.
každý plátek masa položíme kolečko citronu a ozdobíme bylinkovým máslem.
Povolené máslo dáme společně s omytými a osušeními
Takto připravíme máslo. Máslo smícháme nebo rozmixujeme se všemi bylinkami,
Nejprve si připravíme bylinkové máslo. vyjmeme, po okapáni přeložíme na talíře, poklademe bylinkovým
Změklé máslo utřeme s citronovou šťávou a s nasekanými důkladně nasolíme i venku i zevnitř a vetřeme do nich máslo
Na pánvi necháme rozpustit kousek másla, vložíme lososa Opečeme z obou stran a několikrát přelejeme máslem.
Kotletky vytáhneme, dáme na plech, poklademe kousky bylinkového másla a dopečeme v troubě na 180 stupňů cca 9 minut