Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati
Směs na karlovarský knedlík rozdělíme na dvě poloviny Po vyndání z vody ihned knedlíky z fólie vybalíme.
Ptáčky zbavíme nitě a servírujeme rozkrojené napůl s domácím knedlíkem nebo rýží a ozdobené směsí z vajec, párků
Rozlámeme droždí do malé misky, přidáme cukr a asi lžičku teplé vody, rozmícháme a necháme vzejít kvásek
Hotové knedlíky nakrájíme na plátky a můžeme ihned
Příprava knedlíků: Dva dny staré rohlíky si nakrájíme
Na olivovém oleji osmahneme cibulku, přidáme sádlo a za stálého míchání restujeme (dokud nebude cibule
Vypracujeme šišky nebo kuličky, podle toho jaký chceme
Housky pokrájíme na kousky, ty krátce opečeme na přepuštěném másle. Žloutky vyšleháme s rozpuštěným máslem
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati