Prémiový obsah
★★★
5.6K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati
Směs na karlovarský knedlík rozdělíme na dvě poloviny Po vyndání z vody ihned knedlíky z fólie vybalíme.
Příprava knedlíků: Dva dny staré rohlíky si nakrájíme
Hotové knedlíky nakrájíme na plátky a můžeme ihned
Ptáčky zbavíme nitě a servírujeme rozkrojené napůl s domácím knedlíkem nebo rýží a ozdobené směsí z vajec, párků
Rozlámeme droždí do malé misky, přidáme cukr a asi lžičku teplé vody, rozmícháme a necháme vzejít kvásek
Knedlíky děláme tak, že těsto balíme do potravinové Pro kontrolu je nutné píchnout do knedlíku špejli a
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati
Vypracujeme šišky nebo kuličky, podle toho jaký chceme