Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Uplácané karbanátky smažíme v rozpáleném tuku po obou Horké hrachové karbanátky servírujeme s bramborovou
Hrách si přes noc namočíme do vody. Poté přecedíme a dáme do kastrolu, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme
Nadrobno nasekanou cibulku a česnek opečeme na másle dozlatova, zaprášíme moukou a upražíme světlou jíšku
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme a z
Hrachové karbanátky s rýží smažíme v rozpáleném oleji Hrachové karbanátky s rýží podáváme s bramborovou kaší
Hrách přes noc namočíme. Poté zcedíme a dáme do hrnce. Přidáme vývar (nebo kostku a vodu), osolíme, opepříme
Na oleji v hlubokém hrnci osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme prolisovaný česnek, kousek pórku, hrách
Hrášek uvaříme cca 10 min ve vodě nebo v kuřecím vývaru. Přidáme sůl a pepř dle chuti. Až bude hrášek