Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Uplácané karbanátky smažíme v rozpáleném tuku po obou Horké hrachové karbanátky servírujeme s bramborovou
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme a z
Hrách si přes noc namočíme do vody. Poté přecedíme a dáme do kastrolu, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme
Nadrobno nasekanou cibulku a česnek opečeme na másle dozlatova, zaprášíme moukou a upražíme světlou jíšku
Hrachové karbanátky s rýží smažíme v rozpáleném oleji Hrachové karbanátky s rýží podáváme s bramborovou kaší
Hrách propláchneme a přes noc namočíme do vody. Druhý den doplníme vodu a hrách uvaříme. Měkký hrách
Hrách uvaříme do poloměkka a scedíme ho. Maso nakrájíme na kousky a na mírném ohni vaříme. Když je maso
Na oleji v hlubokém hrnci osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme prolisovaný česnek, kousek pórku, hrách
Hrášek uvaříme cca 10 min ve vodě nebo v kuřecím vývaru. Přidáme sůl a pepř dle chuti. Až bude hrášek