Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Uplácané karbanátky smažíme v rozpáleném tuku po obou Horké hrachové karbanátky servírujeme s bramborovou
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme a z
Nadrobno nasekanou cibulku a česnek opečeme na másle dozlatova, zaprášíme moukou a upražíme světlou jíšku
Hrách si přes noc namočíme do vody. Poté přecedíme a dáme do kastrolu, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme
Hrachové karbanátky s rýží smažíme v rozpáleném oleji Hrachové karbanátky s rýží podáváme s bramborovou kaší
Hrách uvaříme do poloměkka a scedíme ho. Maso nakrájíme na kousky a na mírném ohni vaříme. Když je maso
Hrách propláchneme a přes noc namočíme do vody. Druhý den doplníme vodu a hrách uvaříme. Měkký hrách
Hrách uvaříme s kouskem uzené slaniny doměkka. Na tuku osmažíme jemně nasekanou cibuli, přidáme mouku