Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
20 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Hrášek a lístky máty nasypeme do hrnce, zalijeme vodou Měkké maso rozdělíme na talíře, přidáme hráškové pyré
Mátu nasekáme. Zalijeme vývarem a přidáme nasekanou mátu.
osolené vodě uvaříme hrášek, ke kterému přihodíme mátu
V hrnci rozpálíme olej a opečeme na něm nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené brambory a zalijeme vývarem
Hrášek spolu s lístky máty dáme do kastrůlku, zalijeme
Vhodíme mátu a polévku promixujte tyčovým mixérem. Podáváme ji ozdobenou lístky máty a čerstvě mletým
Hrášek prolisovaný česnek citronovou šťávu olej sýr Gervais a 2/3 máty dejte do mixéru a několika
Hrášek a mátu dejte do kastrůlku zalijte asi 100 ml Na talíři pyré ještě ozdobte snítkami máty.
Přidáme jej do uvařeného základu a spolu s nasekanou mátou zjejmněnou lžící smetany s kefírem a zdobíme ji lístky máty