Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
20 m
janapozarova
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Hrášek a lístky máty nasypeme do hrnce, zalijeme vodou Měkké maso rozdělíme na talíře, přidáme hráškové pyré
Hrášek spolu s lístky máty dáme do kastrůlku, zalijeme
V hrnci rozpálíme olej a opečeme na něm nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené brambory a zalijeme vývarem
Mátu nasekáme. Zalijeme vývarem a přidáme nasekanou mátu.
osolené vodě uvaříme hrášek, ke kterému přihodíme mátu
Vhodíme mátu a polévku promixujte tyčovým mixérem. Podáváme ji ozdobenou lístky máty a čerstvě mletým
Hrášek prolisovaný česnek citronovou šťávu olej sýr Gervais a 2/3 máty dejte do mixéru a několika
Hrášek a mátu dejte do kastrůlku zalijte asi 100 ml Na talíři pyré ještě ozdobte snítkami máty.
Přidáme jej do uvařeného základu a spolu s nasekanou mátou zjejmněnou lžící smetany s kefírem a zdobíme ji lístky máty