Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Kedlubnu si nastrouháme nahrubo a orestujeme na másle. Poté zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a přidáme
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
Nakrájenou kedlubnu na plátky dáme vařit do osolené vody asi 10 minut. Mezitím si připravíme jíšku z
Nakrájenou cibuli orestujeme v hrnci, poté přidáme nakrájenou bramboru a kedlubnu na kostičky. Zalijeme
Umytý, oloupaný kedluben a mrkev uvaříme v osolené vodě. Nastrouháme ho na nudle, nebo na plátky a dáme
Brambory i kedlubny oloupeme, opereme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme je osolenou vodou a přivedeme
Kedlubnu očistíme, umyjeme, nakrájíme na čtvrtiny a vložíme do vroucí osolené vody. Uvařený kedluben
Kedlubny oloupeme, nakrájíme je asi na 1 cm silné plátky, které v osolené vodě uvaříme téměř doměkka.
Ve vodě uvaříme drobně pokrájenou zeleninu, pak vodu slijeme, ale nevyléváme! Zeleninu důkladně rozmačkáme