Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
30 m
janapozarova
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Promíchejte a tvarujte kuličky. Podávejte s majonézou a skrojky citronu.
Quinou dáme do středně velkého rendlíku, přidáme dva hrnky vody a přivedeme k varu. Necháme 15 minut
Do rendlíku dáme rýži, řepu na kostičky a hřebíčky, zalijeme vodou a přivedeme k varu, dvacet minut povaříme
Pak je proložíme plátky anglické slaniny, cibulí a citronem nakrájenými na kolečka, kuličkami koření a osolíme
Očištěné steaky osušíme a položíme na pracovní plochu. V hlubokém talíři smícháme citronovou šťávu, špetku
Podáváme s klínky citronu a například bramborovým salátem
Matu natrháme na kousky, a poté dáme do převařené vody. Necháme vyluhovat alespoň 24 hodin. Poté zcedíme