Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
30 m
janapozarova
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Promíchejte a tvarujte kuličky. Podávejte s majonézou a skrojky citronu.
Nejprve si uvaříme quinou podle návodu v osolené vodě. Mezitím si necháme vločky nabobtnat ve vlažné
Quinou dáme do středně velkého rendlíku, přidáme dva hrnky vody a přivedeme k varu. Necháme 15 minut
Do rendlíku dáme rýži, řepu na kostičky a hřebíčky, zalijeme vodou a přivedeme k varu, dvacet minut povaříme
Nejprve guinou propláchneme a poté vaříme asi 10 v osolené vodě. Poté si v míse promícháme nakrájenou
Pak je proložíme plátky anglické slaniny, cibulí a citronem nakrájenými na kolečka, kuličkami koření a osolíme
Očištěné steaky osušíme a položíme na pracovní plochu. V hlubokém talíři smícháme citronovou šťávu, špetku
Pstruha důkladně očistíme, zbavíme šupin, omyjeme a osušíme papírkovou utěrkou. Na pánec dáme olej a