Prémiový obsah
                ★★★
        2.7K čtenářů
                            
25 m
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Bůček naložíme do směsi koření a necháme nejlépe přes noc marinovat. Druhý den dáme do pekáče a pečeme
Pastinák omyjeme, oškrábeme a nakrájíme ho na malé kostičky. Ty potom orestujeme na pánvi na rozehřátém
Pastináky nakrájíme na velké hranolky a krátce povaříme v osolené vodě. Necháme okapat a přesuneme na
zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky, česnek a pastinák opečeme na rozpuštěném másle asi 5 minut.
Jarní cibulky nasekejte najemno. Poté si v hrnci rozehřejte 1 lžíci řepkového oleje, přidejte nasekanou
Nejprve si vyšleháme vejce s cukry do pěny a přidáme citronovou šťávu a kůru. Mrkev si nastrouháme najemno
Omytou mrkev uvaříme doměkka. Vodu slijeme a nastrouháme najemno. K mrkvi přidáme nastrouhaný sýr a promícháme
Vejce s cukrem utřeme do pěny, přidáme máslo, kávu, nastrouhanou mrkev a citronovou kůru. Všechno promícháme
Smícháme mouku, kypřící prášek, sodu a skořici. Vejce a žloutek prošleháme a smícháme s olejem a cukrem