Prémiový obsah
★★★
2.7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Kuřecí maso osolíme a opepříme a dáme do mísy. přidáme bobkové listy, větvičky rozmarýnu a prolisovaný
Cibuli a česnek nakrájíme a orestujeme na oleji. Opepříme a přidáme játra. Restujeme asi 10 minut a potom
Kuře naporcujeme, osolíme a porce a po všech stranách opečeme asi deset minut na oleji. Pak přidáme na
Plátky vepřového i hovězího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Hovězí potřeme hořčicí, položíme na něj
Všechny suroviny si nakrájíme na kousky. Ve velkém hrnci rozpálíme olej a vložíme nakrájenou pancettu
Papriky nakrájíme na větší kousky, brambory oloupeme Do pánve vrátíme brambory, maso a vše dochutíme sójovou
Brambory omyjeme kartáčkem, opláchneme, osušíme a Brambory po myslivecku podáváme posypané nasekanou
Pak si můžete připravit lahodnou pochoutku pečený zajíc po myslivecku.
Vydrhnuté na loupané brambory propíchejte vidličkou Směsí naplňte vydlabané brambory, na každou půlku dejte
Brambory důkladně omyjeme, ale neloupeme, poté nakrájíme A tvé brambory podáváme jako přílohu.