Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
česnek. zakápneme limetovou šťávou, přidáme rybí omáčku Pokud je omáčka moc řídká přidáme trochu škrobu a ještě
Z másla a mouky vytvoříme světlou jíšku, na kterou přidáme cukr a necháme lehce zkaramelizovat, poté
přidejte veganku a špetku papriky (je fakt trochu omáčka Celou dobu vařte na mírném ohni, aby se vám omáčka
Vše smícháme a necháme aspoň jeden den před použitím odležet. Potřete maso před dohotovením a sundáním
Vše zvolna vaříme cca hodinu. Používáme se na hotové jídlo ještě na grilu, ale už za snížené teploty
Slaninu nakrájíme na malé kostičky, vyškvaříme a škvarečky vyndáme. Do tuku dáme nadrobno nakrájenou
Přivedeme do varu vodu se solí a asi na minutu do ní vhodíme petržel. Vyjmeme ji, propláchneme studenou
Po kapkách přidáváme tekuté máslo, dokud omáčka nezhoustne Tato omáčka je vhodná ke kuřecímu masu.