484 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Mezitím rozpůlíme brambory, osolíme, opepříme, pokapeme
Příprava brambor: Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme
Cibule po jedné zabalíme s trochu másla a rozmarýnu do alobalu. Položíme je přímo do žhavého uhlí na
Anglickou slaninu nakrájíme na proužky, zelené cibulky očistíme, opereme a každou překrojíme podélně
Česnek prolisujeme nebo utřeme, rozmarýn nasekáme, vše promícháme s olejem a opepříme. Necháme několik
Brambory nakrájíme na harmoniku a posypeme rozmarýnem dle chuti solí nebo oblíbeným kořením a podáváme s bramborem
V teplé vodě rozmíchejte cukr a olivový olej, poté přidejte mouku, sůl a kvasnice. Vytvořte (rukama,
Máslo vyšleháme s cukrem a kůrou do pěny. přimícháme mouku a citronovou šťávou smíchanou se solí. Jehličku
Z chleba odkrojíme kůrku a necháme ve vodě trošku nasáknout, poté vymačkáme, cibuli nastrouháme, přidáme