Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Batáty ošrábáme a nakrájíme na velmi tenké plátky,nejlépe Směrem od okraje ke středu vyskládáme plátky batátů
Brambory a batát oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky
Brambory a batát oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky
Batát oloupeme a také nakrájíme na kostky. Poté přidáme rostlinnou smetanu, promícháme a vaříme
Maso a batáty ugrilujeme. Poklademe kousky masa a dochutíme zálivkou se zakysané smetany
Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky. V míse smícháme hranolky s olejem, solí, pepřem a rozložíme
Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku a mrkev. Poté přidáme maso a restujeme. Nakonec vmícháme ostatní
orestujeme nakrájenou cibuli, celer, mrkev, pastinák a batáty