Prémiový obsah
★★★★
1.8K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
Pokrájené kysané zelí zalijeme vodou, přidáme klobásu zředíme vodou, dobře rozmícháme a vlijeme do hrnce se zelím
Vroucí vodu s octem, solí a cukrem vylijeme na zelí Cibuli můžeme přidat i po spaření zelí, ale spařená
Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme doměkka. , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
nakrájené brambory, trochu kmínu, sůl a poté přidáme kysané zelí a povaříme.
Okapané zelí pokrájíme na kratší kousky, brambory oloupeme