Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Rohlíky nakrájené na kostičky zalijeme horkým mlékem a přidáme ostatní přísady. Jemně zamícháme, vytvarujeme
Vývar podáváme s tyrolskými knedlíčky, dozdobíme nasekanou
Houby si namočíme do vody a potom povaříme v osolen vodě. Rozehřejeme olej, na kterém osmahneme cibulku
Roštěnou naporcujeme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a osmahneme na pánvi na másle a oleji. Připravíme
Brambory a cibuli oloupeme, brambory nakrájíme na silnější plátky, cibuli na tenká kolečka, slaninu na
ně dejte po lžíci uzeného a poté vytvarujte kulaté knedlíky Knedlíky podávejte s červeným zelím posypané cibulí
Mokrýma rukama vytvarujte 8-12 velkých knedlíků, které Uvařené tyrolské knedlíky dejte do velké mísy, zalijte
V případě potřeby přidáme do těsta na tyrolské knedlíky Tyrolské knedlíky ihned podáváme, nejlépe chutnají
Připravíme si vývar z hovězích kostí (masa), kořenové zeleniny a koření. Uzený bůček uvaříme, nakrájíme
2/3 množství másla rozehřejeme a osmažíme na něm cibulku kterou jsme si nakrájeli nadrobno. Smažíme,