Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
scedíme a s mlékem rozmixujeme na hustší, ale jemnou kaši Kaši dáme do pekáčku, zasypeme strouhaným sýrem a dáme
Brambory uvaříme a rozmačkáme na hladkou kaši, osolíme Slaninu nakrájenou na nudličky napícháme do bramborové
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
Brambory uvaříme doměkka a rozmačkáme je na kaši.
osolené vodě rozmačkáme s máslem, vyšleháme na hladkou kaši plátky anglické slaniny a cukrářským sáčkem nastříkáme kaši
Rozmixujeme na kaši a zase dáme bokem. navrstvíme nastrouhanou mrkev a nakonec navrstvíme kaši
Nakrájené rajčata přidáme do kaše a přendáme do zapékací Poté je přidáme do kaše, posypeme nastrouhaným sýrem
kaši. Máme hotovou masovou omáčku a bramborovou kaši.
Kaši smícháme s rozmiXOvaným hráškem, fromage frais kaší s hráškem.
V průběhu dušení si připravíme bramborovou kaši: oloupané Bramborovou kaši rozetřeme na připravenou masovou směs
V kastrolku smícháme smetanu, mléko, máslo muškátový oříšek a povaříme. Brambory, česnek a cibuli oloupeme
Nakrájené houby přendáme na pekáč, přidáme oloupené brambory, které jsme nakrájeli na kolečka. Směs osolíme