Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list pánvi si připravíme jíšku, kterou poté vmícháme k fazolkám
pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené Porce lososa podáváme s podušenými fazolkami, pokapeme
Fazolky zbavíme stopek. V kastrolku rozehřejeme máslo a přidáme nasekaný česnek
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky Poté zcedíme a smícháme se slaninkou.
Fazolky si povaříme v osolené vodě, na trošce oleje opečeme slaninku a přidáme fazolky a orestujeme, podle
Jakmile je maso hotové do výpeku dáme kousek másla, podlijeme trochou vývaru a přidáme fazolky.
Zelená fazolky uvaříme do měkka v osolené vodě. Fazolky na nich maso přelité výpečkem.
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na rozehřátém tuku ji v hrnci dáme restovat. Maso omyjeme, nakrájíme
hotové omelety orestujeme krátce na pánvi nakrájené fazolky