Prémiový obsah
★★★
4.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
kousek vyválíme a naplníme na kostky nakrájeným uzeným masem Důkladně zabalíme a knedlíky ihned dáváme do vroucí
Uzené maso nakrájíme na drobné kostičky a rovnoměrně Vy tvarujeme jednotlivé kulaté knedlíky a vkládáme
Nasekané kousky uzeného masa zabalíme do těsta a vaříme Vařené knedlíky vyjmeme a podáváme přelité cibulkou
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme je. Nastrouháme, přidáme vejce, mouku, sůl
Cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s nakrájeným masem Z připraveného těsto vložíme knedlíky a plníme je masem
Na sádle si opečeme cibulku a maso a krátce osmahneme Knedlíky uvaříme v osolené vodě a občas lehce promícháme
Uvařené knedlíky podáváme s dušeným kyselím zelím a masem.
které roztlačíme a plníme namletým uvařený uzeným masem Uvařené knedlíky podáváme s dušeným kyselím zelím.
Příprava knedlíků: Brambory dáme vařit ve slupce.
Uvařené knedlíky podáváme s dušeným kyselým zelím. Knedlíky můžeme připravit i bez náplně, podlité sádlem
sádle si opečeme cibulku a najemno nakrájené uzené maso Knedlíky uvaříme v osolené vodě a občas lehce promícháme
Maso opečeme na oleji, osolíme a opepříme. vložíme 1 lžíci ochuceného mletého masa.