Prémiový obsah
★★★
7.5K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme je. Nastrouháme, přidáme vejce, mouku, sůl
Z připraveného těsto vložíme knedlíky a plníme je masem Knedlíky vaříme ve vroucí, osolené vodě asi 12 minut
Uvařené knedlíky podáváme s dušeným kyselím zelím a
Příprava knedlíků: Brambory dáme vařit ve slupce.
Uvařené knedlíky podáváme s dušeným kyselím zelím. Knedlíky můžeme připravit i bez naplněné polité sádlem
Spojíme všechny konce a v dlaních uválíme knedlíky. Knedlíky poté vaříme v osolené vodě asi 10 minut.
Uvařené knedlíky podáváme s dušeným kyselým zelím. Knedlíky můžeme připravit i bez náplně, podlité sádlem
Směs na bramborové těsto připravíme dle návodu na obalu Dochutíme nasekanou bazalkou a knedlíky směsí zalijeme
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, pomačkáme, přidáme mouku, sůl, vejce a vypracujeme těsto. Rozvalujeme
Vy tvarujeme jednotlivé kulaté knedlíky a vkládáme Uvařené knedlíky vyjmeme z vody a spolu se zelím je