Prémiový obsah
★★★
10.1K čtenářů
55 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
důkladně smícháme, propracujeme a potom z ní vytvoříme krokety
Hotovou bramborovou kaši smícháme s vejcem, strouhaným
Brambory opláchneme, uvaříme doměkka v osolené vodě a necháme je vychladnout. Pak je nastrouháme najemno
Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kusy a uvaříme v osolené vodě bez kmínu doměkka. Zcedíme, vodu
Brambory uvařené v osolené vodě rozmačkáme s máslem, vyšleháme na hladkou kaši s mlékem, okořeníme muškátovým
Brambory najemno nastrouháme, smícháme s moukou, nasekanými škvarky, osolíme a vejci zaděláme tužší těsto
Na krokety můžeme použít bramborovou kaši která nám Z kaše mokrými rukami formujeme krokety.
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a najemno nastrouháme. Slaninu nakrájíme na kostičky a společně s
Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme je. Ještě teplé je prolisujeme a přidáme hladkou mouku, sůl, prášek