Prémiový obsah
★★★
2.7K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme je. Pak je nakrájíme na kostky, stejně tak
Nakrájenou uzeninu přidáme k bramborům a hrášku. Horkou zálivku nalijeme na bramborovou směs a opatrně
Brambory uvařené ve slupce oloupeme, prolisujeme, přidáme mouku, vejce a sůl. Uděláme těsto. Rozdělíme
Na náplň pomeleme uzeninu, přidáme vejce, nasekanou
Z brambor, mouky, soli a vejce uděláme klasické bramborové Kousky salámu balíme do bramborového těsta jako válečky
Teplé brambory smícháme se solí, moukou a vejcem. Vypracujeme těsto, ze kterého odkrajujeme polévkovou
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a najemno nastrouháme. Slaninu nakrájíme na kostičky a společně s
Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme je. Ještě teplé je prolisujeme a přidáme hladkou mouku, sůl, prášek
plátky a všechny ostatní nakrájené suroviny, kromě uzenin osmahneme a když je cibule nahnědlá, přidáme nakrájenou uzeninu
Kynuté těsto potřeme kečupem, poklademe plátky šunky, slaninou nakrájenou na proužky, nastrouhanou klobásou