Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, přendáme Vložíme do trouby a pečeme, až budou brambory měkké
Brambory omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Brambory smícháme s prolisovaným česnekem a nasekanými
Syrové brambory očistíme, nakrájíme na plátky asi 1 brambory potřeme a posypeme tymiánem, majoránkou a
Brambory oloupeme omyjeme a osušíme. Jakmile jsou brambory měkké, necháme alobal otevřený
Brambory oloupeme a dáme vařit do osolené vody. Než se brambory uvaří, nakrájíme jarní cibulku.
Polijeme asi 3-4 lžícemi oleje, potřeme česnekem, opepříme Brambory připravíme de chuti, hodí se vařené i pečené
Ochutíme podrceným česnekem a solí. Podáváme například s brambory a s vejcem.
Česnek medvědí je vytrvalá, asi 10−45 cm vysoká bylina Česneková chuť je mírnější než u kuchyňského česneku