1.6K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
, necháme rozpustit a přidáme na plátky nakrájený česnek Brambory uvařené předem ve slupce obalíme v hluboké
naznačíme kulatým tvořítkem kroužky, potřeme prolisovaným česnekem Podáváme se směsí prolisovaného česneku, soli a olivového
Česnek omyjeme a osušíme smícháme s olejem a osolíme Poté do něj prolisujeme česnek a rozmixujeme.
Pak přidáme malé kousky brambor, vše zalijeme vodou A vaříme až brambory změkknou.
Brambory důkladně omyjeme a nakrájíme na čtvrtiny. Poté dáme do mísy a smícháme s prolisovaným česnekem
Brambory důkladně omyjeme, ale neloupeme. Nakonec přidáme česnek a zakápneme olejem.
Brambory dobře umyjeme, ale neloupeme. Bylinky omyjeme, nasekáme a brambory posypeme.
Brambory vydrhneme kartáčkem, omyjeme a dáme do hrnce Uvařené brambory zbavíme slupky.
Oloupané brambory nakrájíme na plátky. na něm na tenké plátky pokrájenou cibuli, přidáme brambory
Brambory neloupeme, pouze omyjeme ve vlažné vodě. Rozpálíme si pánev s olejem a brambory na ní opečeme
Přidejte 4 hrsti jarních bylinek (baby špenát, jarní cibulka, mladé kopřivy, jahodí, řapík, libeček,