Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Brambory si uvaříme v páře či přelité horkou vodou. Brambory rozpůlíme, navršíme směs a ozdobíme feferonkou
Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme v Vodu slijeme, brambory rozmačkáme a vmícháme do nich
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Podáváme je s brynzou a smaženou cibulkou.
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. orestujeme dozaltova, pak přidáme špenát a zalijeme brynzou
omyté syrové prambory rozpůlíme, nožem po obvoudu bramboru nejdřív do hloubky asi 1 cm uděláme řez a vniřtek brambor
Zemiaky dobre vydrhneme a v šupke uvaríme do mäkka. Necháme vychladnúť. Potom odrežeme z každého zemiaka
Brambory plněné brynzou vyskládáme do sádlem vymazaného Brambory plněné brynzou zvolna upečeme v předehřáté
Brambory uvaříme ve slupce, zchladlé oloupeme a nakrájíme Zapékací mísu vytřeme olejem, naplníme vrstvou brambor
Očištěné brambory vydlabeme, K namletému masu přimícháme Touto náplní naplníme brambory, které dáme na kastról
Brambory dobře omyjeme a uvaříme ve slupce. Vychladlé brambory seřízneme a v každé vydlabeme dutinku