Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Brambory si uvaříme v páře či přelité horkou vodou. Brambory rozpůlíme, navršíme směs a ozdobíme feferonkou
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Podáváme je s brynzou a smaženou cibulkou.
Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme v Vodu slijeme, brambory rozmačkáme a vmícháme do nich
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. orestujeme dozaltova, pak přidáme špenát a zalijeme brynzou
omyté syrové prambory rozpůlíme, nožem po obvoudu bramboru nejdřív do hloubky asi 1 cm uděláme řez a vniřtek brambor
Zemiaky dobre vydrhneme a v šupke uvaríme do mäkka. Necháme vychladnúť. Potom odrežeme z každého zemiaka
Brambory plněné brynzou vyskládáme do sádlem vymazaného Brambory plněné brynzou zvolna upečeme v předehřáté
Brambory uvaříme ve slupce, zchladlé oloupeme a nakrájíme Zapékací mísu vytřeme olejem, naplníme vrstvou brambor
Očištěné brambory vydlabeme, K namletému masu přimícháme Touto náplní naplníme brambory, které dáme na kastról