Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
zeleninu, jako třetí vrstvu opět brambory. 2 lžičkách horké vody rozmícháme masox, zalijeme smetanou
Brambory oloupeme, omyjeme je pod tekoucí vodou a nakrájíme a mléko, dosolíme a dusíme do změknutí brambor.
Brambory uvaříme v osolené vodě a v míse smícháme se smetanou a lisovaným česnekem.
Očištěné a nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě Po uvaření je zahustíme směsí ze smetany a mouky.
Připravíme si také zálivku z mléka, smetany a z vajíček Brambory musí být ponořené.
Hrníčku smícháme zakysanou smetanu, majonézu a prolisovaný Předvařené brambory uvařené ve šlupce rozkrojíme na
Brambory uvaříme ve slupce a poté rozkrojíme na poloviny Kousek pomocí lžíce vydlábneme a naplníme zakysanou smetanou
Brambory rozkrojíme na půl. Hotové brambory podáváme se smetanou, posypané pažitkou
podušenou paprikou a fenyklem a zalijeme ochucenou smetanou plátky syrových brambor.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a nakrájíme Brambory zalijeme směsí ze smetany a ještě chvíli zapečeme
Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky. Vše zalijeme rovnoměrně smetanou a pečeme asi 30 minut
Napolo uvařené brambory nakrájíme na kolečka, osolíme Přidáme rybu, zalijeme smetanou a rozkvedlaným protlakem