Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
zeleninu, jako třetí vrstvu opět brambory. 2 lžičkách horké vody rozmícháme masox, zalijeme smetanou
Brambory oloupeme, omyjeme je pod tekoucí vodou a nakrájíme a mléko, dosolíme a dusíme do změknutí brambor.
Očištěné a nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě Po uvaření je zahustíme směsí ze smetany a mouky.
Brambory uvaříme v osolené vodě a v míse smícháme se smetanou a lisovaným česnekem.
Připravíme si také zálivku z mléka, smetany a z vajíček Brambory musí být ponořené.
Hrníčku smícháme zakysanou smetanu, majonézu a prolisovaný Předvařené brambory uvařené ve šlupce rozkrojíme na
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. s lžičkou soli a tuhle směs poté přidáme do brambor
Brambory rozkrojíme na půl. Hotové brambory podáváme se smetanou, posypané pažitkou
Brambory uvaříme ve slupce a poté rozkrojíme na poloviny Kousek pomocí lžíce vydlábneme a naplníme zakysanou smetanou
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a nakrájíme Brambory zalijeme směsí ze smetany a ještě chvíli zapečeme
podušenou paprikou a fenyklem a zalijeme ochucenou smetanou plátky syrových brambor.
Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky. Vše zalijeme rovnoměrně smetanou a pečeme asi 30 minut