Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati
Směs na karlovarský knedlík rozdělíme na dvě poloviny Po vyndání z vody ihned knedlíky z fólie vybalíme.
Hotové knedlíky nakrájíme na plátky a můžeme ihned
Příprava knedlíků: Dva dny staré rohlíky si nakrájíme
Ptáčky zbavíme nitě a servírujeme rozkrojené napůl s domácím knedlíkem nebo rýží a ozdobené směsí z vajec, párků
Rozlámeme droždí do malé misky, přidáme cukr a asi lžičku teplé vody, rozmícháme a necháme vzejít kvásek
Vzniklou hmotu na knedlíky položíme na potravinářskou Uvařené knedlíky vybalíme z fólie a necháme chvíli
Hotové knedlíky nakrájíme na plátky a můžeme ihned
Knedlíky děláme tak, že těsto balíme do potravinové Pro kontrolu je nutné píchnout do knedlíku špejli a