Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Z těsta upravíme knedlíky, dáváme je do vroucí vody aby se nepřilepily ke dnu, dokud nevyplavou, vaříme podle
zbavíme nitě a servírujeme rozkrojené napůl s domácím knedlíkem
Nit přitom položte příčně pod knedlík tak daleko, jak Uchopte každou rukou jeden konec, nad knedlíkem konce
Poté tvoříme navlhčenýma rukama knedlíky, které dáme Uvařené knedlíky rozkrojíme.
Starší knedlíky ohřejeme nad párou nebo v mikrovlnné omáčkou a ozdobíme zakysanou smetanou a čerstvým ovocem podle
Na zpěněnou cibulku přidáme na kostky nakrájené houskové knedlíky a smažíme.
, na obou koncích zavážeme a knedlík pak vaříme v osolené Hotový knedlík z ubrousku velmi opatrně vybalíme a
Pokud budeme knedlíky vařit v parním hrnci, tak uděláme dotýkat potřeme olejem, aby se knedlíky nepřilepily