Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Z těsta upravíme knedlíky, dáváme je do vroucí vody aby se nepřilepily ke dnu, dokud nevyplavou, vaříme podle
Nit přitom položte příčně pod knedlík tak daleko, jak Uchopte každou rukou jeden konec, nad knedlíkem konce
potřřeby zahustíme moukou nebo krupičkou a tvarujeme knedlíky
Poté tvoříme navlhčenýma rukama knedlíky, které dáme Uvařené knedlíky rozkrojíme.
Na zpěněnou cibulku přidáme na kostky nakrájené houskové knedlíky a smažíme.
, na obou koncích zavážeme a knedlík pak vaříme v osolené Hotový knedlík z ubrousku velmi opatrně vybalíme a
Starší knedlíky ohřejeme nad párou nebo v mikrovlnné omáčkou a ozdobíme zakysanou smetanou a čerstvým ovocem podle
zbavíme nitě a servírujeme rozkrojené napůl s domácím knedlíkem
Pokud budeme knedlíky vařit v parním hrnci, tak uděláme dotýkat potřeme olejem, aby se knedlíky nepřilepily