Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Z těsta upravíme knedlíky, dáváme je do vroucí vody aby se nepřilepily ke dnu, dokud nevyplavou, vaříme podle
potřřeby zahustíme moukou nebo krupičkou a tvarujeme knedlíky
Nit přitom položte příčně pod knedlík tak daleko, jak Uchopte každou rukou jeden konec, nad knedlíkem konce
Poté tvoříme navlhčenýma rukama knedlíky, které dáme Uvařené knedlíky rozkrojíme.
, na obou koncích zavážeme a knedlík pak vaříme v osolené Hotový knedlík z ubrousku velmi opatrně vybalíme a
Na zpěněnou cibulku přidáme na kostky nakrájené houskové knedlíky a smažíme.
Starší knedlíky ohřejeme nad párou nebo v mikrovlnné omáčkou a ozdobíme zakysanou smetanou a čerstvým ovocem podle
zbavíme nitě a servírujeme rozkrojené napůl s domácím knedlíkem
Pokud budeme knedlíky vařit v parním hrnci, tak uděláme dotýkat potřeme olejem, aby se knedlíky nepřilepily