Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Z těsta upravíme knedlíky, dáváme je do vroucí vody aby se nepřilepily ke dnu, dokud nevyplavou, vaříme podle
Nit přitom položte příčně pod knedlík tak daleko, jak Uchopte každou rukou jeden konec, nad knedlíkem konce
Poté tvoříme navlhčenýma rukama knedlíky, které dáme Uvařené knedlíky rozkrojíme.
Na zpěněnou cibulku přidáme na kostky nakrájené houskové knedlíky a smažíme.
, na obou koncích zavážeme a knedlík pak vaříme v osolené Hotový knedlík z ubrousku velmi opatrně vybalíme a
Starší knedlíky ohřejeme nad párou nebo v mikrovlnné omáčkou a ozdobíme zakysanou smetanou a čerstvým ovocem podle
zbavíme nitě a servírujeme rozkrojené napůl s domácím knedlíkem
Pokud budeme knedlíky vařit v parním hrnci, tak uděláme dotýkat potřeme olejem, aby se knedlíky nepřilepily