Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
30 m
janapozarova
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Nit přitom položte příčně pod knedlík tak daleko, jak Uchopte každou rukou jeden konec, nad knedlíkem konce
Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme knedlíky, které
Veku, perník nakrájíme na kostky a vyšleháme si vejce, mléko, mouku a prášek do perníku, lehce osolíme
Vykynuté knedlíky vkládáme do vroucí osolené vody a V polovině varu knedlíky otočíme.
Těsto: 275 g máslo (měkké) 125 g cukr (prosátý moučkový) 0,5 1žička skořice 4 1žíce mléko 300 g mouka
Mléko, cukr, máslo a kakao svaříme v hrnci, jakmile přejde varem, odstavíme. Poté přidáme mouku s práškem
Nové brambory neloupeme, pouze očtistíme a uvaříme. Pokud nemáme k dispozici nové, musíme je po uvaření