Prémiový obsah
★★★
3.3K čtenářů
30 m
janapozarova
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Nit přitom položte příčně pod knedlík tak daleko, jak Uchopte každou rukou jeden konec, nad knedlíkem konce
Veku, perník nakrájíme na kostky a vyšleháme si vejce, mléko, mouku a prášek do perníku, lehce osolíme
Vykynuté knedlíky vkládáme do vroucí osolené vody a V polovině varu knedlíky otočíme.
Do velkého hrnce vložíme všechny suroviny kromě masa, vše zalijeme vodou a jakmile je vodu horká vložíme
Mléko, cukr, máslo a kakao dáme vařit. Jakmile přejde varem, odstavíme a necháme vychladnout. Potom přidáme
Nové brambory neloupeme, pouze očtistíme a uvaříme. Pokud nemáme k dispozici nové, musíme je po uvaření