Prémiový obsah
★★★
2.4K čtenářů
30 m
nikolka
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Kysané zelí propláchneme, nakrájíme, aby nebylo dlouhé Knedlíky podáváme s kysaným zelím a opraženou cibulkou
Pokrájené kysané zelí zalijeme vodou, přidáme klobásu zředíme vodou, dobře rozmícháme a vlijeme do hrnce se zelím
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme doměkka. , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
nakrájené brambory, trochu kmínu, sůl a poté přidáme kysané zelí a povaříme.
Vroucí vodu s octem, solí a cukrem vylijeme na zelí Cibuli můžeme přidat i po spaření zelí, ale spařená
Zelí slijeme a nadrobno jej pokrájíme. přidáme k cibulce Knedlíky podáváme se zelím.