Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
janapozarova
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Očištěný květák s mladými lístky pokrájíme na kousky, podlijeme vroucí vodou, posolíme, přidáme máslo
Květák zbavíme zelených listů, omyjeme a rozebereme na růžičky, které dáme vařit do osolené vody. Mezitím
Květák rozkrájíme na malé růžičky. Ve větším hrnci přivedeme k varu mléko a květák do něj vložíme. Osolíme
Sójové plátky dáme do hrnce a zalijeme je vroucí vodou. Necháme nabobtnat alespoň půl hodiny. Květák
Květákové pyré: Na másle zpěníme šalotku orestujeme
Květákové pyré podle chuti dosolíme. Květákové pyré rozdělíme na talíře a jednotlivé porce
Mouku smícháme s cukrem a máslem. Z rozváleného těsta vypichujeme kolečka asi 4 cm v průměru. Poté přeložíme
Maso naškrábeme a smícháme se solí a pepřem. Zakápneme olivovým olejem a dáme na talíř. Ozdobíme pár
V míse smícháme šlehačem směs s vodou, potom zašleháme mouku. Těsto rozdělíme do dvou misek, každé z
Mouku prosijeme do mísy, přidáme vejce, mléko, cukr, olej a malou špetku soli. Důkladně vymícháme na
Umytou rýži osmažíme na sádle, osolíme, zalijeme vodou a dusíme. Upečené kuře vykostíme, maso nakrájíme
Kuřecí stehna dáme vařit s mrkví, cibulí, česnekem a kořením. Poté scedíme a maso vykostíme. Oloupané