Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme noky Uvařené noky podáváme s rozpuštěným máslem a strouhaným
Noky si uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě Vmícháme slaninu, hotové noky a prohřejeme.
Nastrouháme na jemno a přidáme škrobovou moučku, vajíčko Příprava směsi: Nejprve nakrájíme cibulku a špek na jemné
Do bílků přidáme trošku soli a vyšleháme, poté přidáváme cukr s vanilkou a citronovou kůru. Nakonec přidáme
hustá kaše, ze které vykrajujeme namočenými lžícemi noky Uvařené noky můžeme například přidat do hotové polévky
Nastrouháme na jemno a přidáme škrobovou moučku, vajíčko Tvarujeme noky polévkovou lžící a vhazujeme je do vroucí
Mouku smícháme s cukrem a máslem. Z rozváleného těsta vypichujeme kolečka asi 4 cm v průměru. Poté přeložíme
V míse smícháme šlehačem směs s vodou, potom zašleháme mouku. Těsto rozdělíme do dvou misek, každé z