Prémiový obsah
★★★
2.9K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Vzniklou hmotu na knedlíky položíme na potravinářskou Uvařené knedlíky vybalíme z fólie a necháme chvíli
Knedlíky děláme tak, že těsto balíme do potravinové Pro kontrolu je nutné píchnout do knedlíku špejli a
Hotové knedlíky nakrájíme na plátky a můžeme ihned
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati
Pečivo nakrájíme na kostičky, necháme proschnout. Poté pokropíme troškou z připraveného mléka a přidáme
Housky pokrájíme na kousky, ty krátce opečeme na přepuštěném másle. Žloutky vyšleháme s rozpuštěným máslem
Směs na karlovarský knedlík rozdělíme na dvě poloviny Po vyndání z vody ihned knedlíky z fólie vybalíme.
Servírujeme s karlovarským knedlíkem.