Prémiový obsah
★★★
2.9K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Vzniklou hmotu na knedlíky položíme na potravinářskou Uvařené knedlíky vybalíme z fólie a necháme chvíli
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati
Pečivo nakrájíme na kostičky, necháme proschnout. Poté pokropíme troškou z připraveného mléka a přidáme
Housky pokrájíme na kousky, ty krátce opečeme na přepuštěném másle. Žloutky vyšleháme s rozpuštěným máslem
Knedlíky děláme tak, že těsto balíme do potravinové Pro kontrolu je nutné píchnout do knedlíku špejli a
Hotové knedlíky nakrájíme na plátky a můžeme ihned
Směs na karlovarský knedlík rozdělíme na dvě poloviny Po vyndání z vody ihned knedlíky z fólie vybalíme.
Rohlíky nakrájíme na malé kostičky. Uzené maso nakrájíme na kostičky, opečeme na pánvi a přidáme do misky