1.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Nakrájíme klobásu na kolečka a smetanu vyšleháme s Na těsto rozprostřeme zelí, klobásu a zalijeme smetanovou
nakrájené brambory, trochu kmínu, sůl a poté přidáme kysané Můžeme přidat žloutek a nakrájenou klobásu.
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
Pokrájené kysané zelí zalijeme vodou, přidáme klobásu a klobásou.
Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme doměkka. , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
Zelí slijeme a nadrobno jej pokrájíme. přidáme k cibulce Knedlíky podáváme se zelím.
Vroucí vodu s octem, solí a cukrem vylijeme na zelí Cibuli můžeme přidat i po spaření zelí, ale spařená