1.6K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Nakrájíme klobásu na kolečka a smetanu vyšleháme s Na těsto rozprostřeme zelí, klobásu a zalijeme smetanovou
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
Pokrájené kysané zelí zalijeme vodou, přidáme klobásu a klobásou.
Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme doměkka. , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
nakrájené brambory, trochu kmínu, sůl a poté přidáme kysané Můžeme přidat žloutek a nakrájenou klobásu.
Vroucí vodu s octem, solí a cukrem vylijeme na zelí Cibuli můžeme přidat i po spaření zelí, ale spařená
Zelí slijeme a nadrobno jej pokrájíme. přidáme k cibulce Knedlíky podáváme se zelím.