2.3K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Žloutek smícháme se solí a hořčicí a přikapáváme olej. Majonézovou směs rozředíme se smetanou, přidáme
Brambory uvaříme ve slupce. Necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Vývar zahřejeme a brambory v něj
nadrobno, kopr najemno a vše promíchejte s avokádovou majonézou
Salát pokapeme marinádou z octa, oleje, soli a pepře
250 ml) připravíme zálivku, kterou zlehka pokropíme salát avokádo s olejem, doplníme nakládaný pepř a obložíme salát
Nejdříve si uvaříme brambory ve slupce. Oloupeme, nakrájíme a dáme do mísy. Osolíme a zakápneme octem
Oloupané brambory protlačíme mřížkou na bramborový salát, osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nakrájenou
Brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Ještě teplé je oloupejte a nakrájejte na kolečka. Přidejte okurky