Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
20 m
janapozarova
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky. V míse smícháme hranolky s olejem, solí, pepřem a rozložíme
Troubu si předehřejeme asi na 200 C, dáme do mísy tuřín, olej, parmezán (20 g si necháme) a rozmarýn.
Na plech vyložený pečícím papírem rozložíme hranolky Mezi tím si připravíme dip, se kterým hranolky podáváme
Maso důkladně očistíme a obereme od kostí. Poté osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky. Ty obalíme
Cuketu nakrájíme na stejně velké hranolky. Vejce si rozšleháme, osolíme, opepříme a hranolky v
Oloupaný celer nakrájíme na hranolky 1 cm široké. Rozprostřeme na plech a při 200 stupních hranolky osmažíme
Brambory vydrhneme a nakrájíme na velké hranolky. Ve velké pánvi rozpálíme olej, hranolky opečeme ze
Velké brambory oloupeme a rozkrájíme na hranolky. Snížíme teplotu fritovacího hrnce na 130 °C a hranolky