Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
20 m
janapozarova
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky. V míse smícháme hranolky s olejem, solí, pepřem a rozložíme
Troubu si předehřejeme asi na 200 C, dáme do mísy tuřín, olej, parmezán (20 g si necháme) a rozmarýn.
Na plech vyložený pečícím papírem rozložíme hranolky Mezi tím si připravíme dip, se kterým hranolky podáváme
Maso důkladně očistíme a obereme od kostí. Poté osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky. Ty obalíme
Oloupaný celer nakrájíme na hranolky 1 cm široké. Rozprostřeme na plech a při 200 stupních hranolky osmažíme
Brambory vydrhneme a nakrájíme na velké hranolky. Ve velké pánvi rozpálíme olej, hranolky opečeme ze
Cuketu nakrájíme na stejně velké hranolky. Vejce si rozšleháme, osolíme, opepříme a hranolky v
Velké brambory oloupeme a rozkrájíme na hranolky. Snížíme teplotu fritovacího hrnce na 130 °C a hranolky