Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
V osolené vodě uvaříme fazolky doměkka. Poté zcedíme, vmícháme smetanu, prolisovaný česnek
kterém krátce osmahneme česnek, na který přidáme cukr, chilli , ještě chvíli restujeme, dokud nejsou fazolky měkké
Osmahneme a zalijeme smetanou. Poté přidáme fazolky, osolíme, opepříme a dochutíme
Přidáme fazolky a na kostky nakrájenou šunku. Nakonec zalijeme smetanou a dochutíme česnekem.
Fazolky uvaříme v osolené vodě, poté scedíme a přidáme smetanou, může být i zakysaná (dle chuti).
Přidáme mražené fazolky, promícháme, přivedeme do varu Přidáme smetanu a za stálého míchání podusíme.
uděláme světlou jíšku, kterou zředíme vodou z lusků a smetanou Fazolky na smetaně podáváme s plátky vepřové panenky
Fazolky rozkrájíme. Poté přilijme mandlovou smetanu, citronovou šťávu a
Zalijeme vývarem, vložíme fazolky a povaříme. Dochutíme kečupem a smetanou.
Fazolky omyjeme, odkrájíme konce a nakrájíme na kousky Svaříme nálev z ingrediencí, přidáme fazolky a krátce
Poslední ochutnávka - chilli omáčka by měla chutnat
Vmíchejte fazole, chilli fazole a rajčatovou omáčku Přiveďte k varu a vmíchejte chilli prášek.