Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
V osolené vodě uvaříme fazolky doměkka. Poté zcedíme, vmícháme smetanu, prolisovaný česnek
kterém krátce osmahneme česnek, na který přidáme cukr, chilli , ještě chvíli restujeme, dokud nejsou fazolky měkké
Osmahneme a zalijeme smetanou. Poté přidáme fazolky, osolíme, opepříme a dochutíme
Přidáme fazolky a na kostky nakrájenou šunku. Nakonec zalijeme smetanou a dochutíme česnekem.
Fazolky uvaříme v osolené vodě, poté scedíme a přidáme smetanou, může být i zakysaná (dle chuti).
uděláme světlou jíšku, kterou zředíme vodou z lusků a smetanou Fazolky na smetaně podáváme s plátky vepřové panenky
Fazolky rozkrájíme. Poté přilijme mandlovou smetanu, citronovou šťávu a
Zalijeme vývarem, vložíme fazolky a povaříme. Dochutíme kečupem a smetanou.
Fazolky omyjeme, odkrájíme konce a nakrájíme na kousky Svaříme nálev z ingrediencí, přidáme fazolky a krátce
Lísky koriandru nasekáme nahrubo, chilli papričku zbavíme