Prémiový obsah
★★★
4.4K čtenářů
45 m
nikolka
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Poté zcedíme, vmícháme smetanu, prolisovaný česnek Na pánvi opečeme na kostky nakrájenou slaninu a přidáme
Fazolky se slaninou přesypeme do větší mísy a zalijeme smetanou, může být i zakysaná (dle chuti).
Zalijeme vývarem, vložíme fazolky a povaříme. Dochutíme kečupem a smetanou.
osmahneme osolené, opepřené kuřecí plátky obalené ve slanině Fazolky uvaříme doměkka.
nakrájenou cibuli a přidáme na kostky nakrájenou slaninu Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu a poté přidáme fazolky a krátce opečeme.
pánvi na troše oleje osmahneme na kostky nakrájenou slaninu ještě smetanu.
Na sádle si osmahneme cibulku a slaninu. a nakonec osmaženou cibulku se slaninou.
Slaninu nakrájíme na kostky a obojí rozložíme na plech Mezitím z fazolek odkrojíme konce a krátce je povaříme
V misce smícháme zakysanou smetanu, lžičku medu a na Přidáme křupavé plátky slaniny a medovou cibulku.
Plátky slaniny opečeme dokřupava. Přidáme maso, osmaženou cibulku a slaninu.