Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
45 m
nikolka
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Poté zcedíme, vmícháme smetanu, prolisovaný česnek Na pánvi opečeme na kostky nakrájenou slaninu a přidáme
Fazolky se slaninou přesypeme do větší mísy a zalijeme smetanou, může být i zakysaná (dle chuti).
Zalijeme vývarem, vložíme fazolky a povaříme. Dochutíme kečupem a smetanou.
osmahneme osolené, opepřené kuřecí plátky obalené ve slanině Fazolky uvaříme doměkka.
nakrájenou cibuli a přidáme na kostky nakrájenou slaninu Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu a poté přidáme fazolky a krátce opečeme.
pánvi na troše oleje osmahneme na kostky nakrájenou slaninu ještě smetanu.
Slaninu nakrájíme na kostky a obojí rozložíme na plech Mezitím z fazolek odkrojíme konce a krátce je povaříme
Na sádle si osmahneme cibulku a slaninu. a nakonec osmaženou cibulku se slaninou.
V misce smícháme zakysanou smetanu, lžičku medu a na Přidáme křupavé plátky slaniny a medovou cibulku.
Plátky slaniny opečeme dokřupava. Přidáme maso, osmaženou cibulku a slaninu.