Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
45 m
nikolka
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Poté zcedíme, vmícháme smetanu, prolisovaný česnek Na pánvi opečeme na kostky nakrájenou slaninu a přidáme
Fazolky se slaninou přesypeme do větší mísy a zalijeme smetanou, může být i zakysaná (dle chuti).
Zalijeme vývarem, vložíme fazolky a povaříme. Dochutíme kečupem a smetanou.
Na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu a poté přidáme fazolky a krátce opečeme.
nakrájenou cibuli a přidáme na kostky nakrájenou slaninu Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
osmahneme osolené, opepřené kuřecí plátky obalené ve slanině Fazolky uvaříme doměkka.
pánvi na troše oleje osmahneme na kostky nakrájenou slaninu ještě smetanu.
Na sádle si osmahneme cibulku a slaninu. a nakonec osmaženou cibulku se slaninou.
Slaninu nakrájíme na kostky a obojí rozložíme na plech Mezitím z fazolek odkrojíme konce a krátce je povaříme
jarní cibulkou. Ozdobíme pažitkou a podáváme se zakysanou smetanou.
Plátky slaniny opečeme dokřupava. Přidáme maso, osmaženou cibulku a slaninu.