1.1K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Do vroucí osolené vody zavaříme kukuřičnou krupici Kaši před podáváním posypeme opraženou cibulí, nebo
Přidáme kukuřičnou a hladkou mouku. Jakmile se na nich udělají černé flíčky a tortily se
kaši. Do ještě horké kaše vmícháme několik lžiček sušené
V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme kukuřičnou kaši Kukuřičnou kaši poté rozdělíme na talíře a poklademe
Kukuřičnou mouku vaříme ve vroucí vodě na kaši (obvykle Do hotové kukuřičné kaše poté vmícháme škvarečky ze
nakonec z ní vytvarujeme karbanátky, které obalíme v kukuřičné dýně měkké, přidáme máslo a rozmixujeme na hladkou kaši
Nejprve se dáme na přípravu těsta. Do mísy si připravíme mouku, ve které uděláme jamky, do kterých nalijeme
Oba konce tortily přehneme směrem dovnitř a zamotáme
Pokud použijeme čerstvou kukuřici, ořízneme ostrým nožem zrnka z klasu. Pět minut vaříme v hrnci vody