Prémiový obsah
★★★
938 čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
V míse smícháme kukuřičnou kaši, prosátou kukuřičnou mouku, vodu a sůl. Uhněteme z něj velkou kouli.
Oba konce tortily přehneme směrem dovnitř a zamotáme
Nejprve se dáme na přípravu těsta. Do mísy si připravíme mouku, ve které uděláme jamky, do kterých nalijeme
Uvařenou masovou směs dáme na tortily, posypeme nastrouhaným
čisté pánvi v troše rozehřátého oleje lehce opečeme tortily
Chedar i goudu si nastrouháme. Rozehřejeme si pánev a položíme na ni tortilu. Posypeme ji nastrouhaným
Maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Okořeníme, zakápneme olejem a dáme odležet do lednice
Vejce uvaříme natvrdo, nakrájíme na kolečka a ta překrojíme na půlky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Do prosáté mouky nakrájíme máslo, přidáme sůl a podle potřeby vodu. Ze směsi vypracujeme hladké těsto
Vejce rozšleháme s vodou a solí a nalijeme na pánev na rozehřáté sádlo. Rozprostřeme po celé ploše pánve
Vejce rozšleháme, přidáme strouhanku, ovesné vločky, sůl a nasekanou pažitku. Promícháme a necháme chvíli