Prémiový obsah
★★★
10.1K čtenářů
55 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
důkladně smícháme, propracujeme a potom z ní vytvoříme krokety
Hotovou bramborovou kaši smícháme s vejcem, strouhaným
Brambory opláchneme, uvaříme doměkka v osolené vodě a necháme je vychladnout. Pak je nastrouháme najemno
Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kusy a uvaříme v osolené vodě bez kmínu doměkka. Zcedíme, vodu
Na krokety můžeme použít bramborovou kaši která nám Z kaše mokrými rukami formujeme krokety.
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a najemno nastrouháme. Slaninu nakrájíme na kostičky a společně s
Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme je. Ještě teplé je prolisujeme a přidáme hladkou mouku, sůl, prášek
Teplé brambory smícháme se solí, moukou a vejcem. Vypracujeme těsto, ze kterého odkrajujeme polévkovou
Brambory najemno nastrouháme, smícháme s moukou, nasekanými škvarky, osolíme a vejci zaděláme tužší těsto