Prémiový obsah
★★★
3.3K čtenářů
30 m
janapozarova
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Nit přitom položte příčně pod knedlík tak daleko, jak Uchopte každou rukou jeden konec, nad knedlíkem konce
Veku, perník nakrájíme na kostky a vyšleháme si vejce, mléko, mouku a prášek do perníku, lehce osolíme
Vykynuté knedlíky vkládáme do vroucí osolené vody a V polovině varu knedlíky otočíme.
Mléko, cukr, máslo a kakao dáme vařit. Jakmile přejde varem, odstavíme a necháme vychladnout. Potom přidáme
Do velkého hrnce vložíme všechny suroviny kromě masa, vše zalijeme vodou a jakmile je vodu horká vložíme
Těsto: 275 g máslo (měkké) 125 g cukr (prosátý moučkový) 0,5 1žička skořice 4 1žíce mléko 300 g mouka