1.7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Nakrájíme klobásu na kolečka a smetanu vyšleháme s Na těsto rozprostřeme zelí, klobásu a zalijeme smetanovou
Zelí slijeme a nadrobno jej pokrájíme. přidáme k cibulce Knedlíky podáváme se zelím.
Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme doměkka. , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
Vroucí vodu s octem, solí a cukrem vylijeme na zelí Cibuli můžeme přidat i po spaření zelí, ale spařená
nakrájené brambory, trochu kmínu, sůl a poté přidáme kysané Můžeme přidat žloutek a nakrájenou klobásu.
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí