Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Na másle osmahneme šalotku, přidáme mrkev na kousky, lžíci cukru a orestujeme. Zalijeme vývarem a vaříme
Mrkev oloupeme a nakrájíme na proužky ve tvaru hranolků Mrkvové hranolky podáváme teplé s vychladlým dresinkem
Očištěnou mrkev nakrájejte na hranolky asi 1 cm silné Tymián smíchejte se špetkou soli a hotové hranolky
Oloupaný celer nakrájíme na hranolky 1 cm široké. Rozprostřeme na plech a při 200 stupních hranolky osmažíme
Brambory vydrhneme a nakrájíme na velké hranolky. Ve velké pánvi rozpálíme olej, hranolky opečeme ze
Maso důkladně očistíme a obereme od kostí. Poté osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky. Ty obalíme
Cuketu nakrájíme na stejně velké hranolky. Vejce si rozšleháme, osolíme, opepříme a hranolky v
Maso si omyjeme, nakrájíme a osolíme a opepříme. Z citronové šťávy, drceného česneku, tymiánu a oleje