★★ 1.6K čtenářů Přidat komentář

Výborné mrkvové hranolky

50 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Postup receptu

  1. Mrkev očistíme, nakrájíme asi na 1 cm silné hranolky, obalíme v mouce s troškou pepře.
  2. Na plech si dáme pečící papír, pokapeme olejem a pečeme asi 45 minut.
  3. Tymián promícháme se solí a hotové hranolky posypeme.
  • 500 g mrkev
  • 1 lžíce kukuřičná strouhanka
  • Pepř
  • 1 lžíce olej
  • Čerstvý tymián

Aby chlebíčky neokoraly

Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).

Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.