Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Brambory omyjte a uvařte je ve vodě. Ještě teplé brambory oloupeme a prolisujte lisem na
Francouzské brambory KRONE Tento typ brambor se vyznačuje brambory.
Brambory oloupeme a spolu s houbami nakrájíme na plátky Jakmile jsou brambory měkké přidáme nastrouhaný sýr
Brambory omyjeme, případně vydrneme kartáčem a 10 minut Dáme je do mísy a většinu brambory palcem promáčkneme
Dáváme pozor abychom brambory nepřeřízli. Takto připravené brambory rozložíme na plech.
Brambory dobře omyjeme a uvaříme ve slupce. Vychladlé brambory seřízneme a v každé vydlabeme dutinku
Brambory si uvaříme v páře či přelité horkou vodou. Brambory rozpůlíme, navršíme směs a ozdobíme feferonkou
Brambory důkladně omyjeme, ale neloupeme. Petrželku nasekáme a vmícháme do brambor.