Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Francouzské brambory KRONE Tento typ brambor se vyznačuje brambory.
Brambory omyjte a uvařte je ve vodě. Ještě teplé brambory oloupeme a prolisujte lisem na
Brambory omyjeme, případně vydrneme kartáčem a 10 minut Dáme je do mísy a většinu brambory palcem promáčkneme
Brambory oloupeme a spolu s houbami nakrájíme na plátky Jakmile jsou brambory měkké přidáme nastrouhaný sýr
Dáváme pozor abychom brambory nepřeřízli. Takto připravené brambory rozložíme na plech.
Brambory a cibuli oloupeme, brambory nakrájíme na silnější tuku rozpustíme lžicí másla a pomalu opékáme plátky brambor
Zapékací misku vymažeme máslem, dáme tam brambory, Brambory gratinujeme na 180°C dokřupava.