924 čtenářů Přidat komentář

Zlatnické brambory

40 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Postup receptu

  1. Brambory oloupeme a tvořítkem vykrájíme malé kuličky, které uvaříme v osolené vodě doměkka.
  2. Fazolky povaříme v osolené vodě, přidáme mrkev na nudličky a čtvrtky kapustiček a uvaříme doměkka.
  3. Brambory si poté opečeme na oleji, přidáme zeleninu a chvíli restujeme, poté na talíři ozdobíme hoblinkami parmazánu.
  • 300 g brambory
  • 50 g parmazán
  • 50 g fazolky
  • 50 g baby karotka
  • 50 g růžičková kapusta
  • 1 lžíce olej
  • Sůl

Stále sypká sůl

Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.