Prémiový obsah
★★★
3.2K čtenářů
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Namočenýma rukama tvarujeme knedlíky, které dáme vařit Knedlíky podáváme s hotovým zelím.
zaležet, potom z něj vytvarujeme kulaté pravidelné knedlíky
Pak z hmoty mokrýma rukama vytvarujeme kulaté knedlíky Knedlíky můžeme uvařit i v hrníčku.
Knedlíky: Kaiserky nebo housky nakrájejte na větší vytvářejte rukama namočenýma ve studené vodě kulaté knedlíky
Rukama tvoříme knedlíky, které vaříme asi 10 minut.
Z těsta tvarujeme kulaté knedlíky, které dáme do kastrolku Cca 10-12 minut dokud knedlíky nevyplavou.
Zabalíme do knedlíků. Jakmile knedlíky vyplavou na hladinu vaříme ještě 5
Příprava knedlíků: V robotu vyšlehejte změklé máslo Naplňte je borůvkami smíchanými s cukrem a zabalte do knedlíků