Prémiový obsah
★★★
3.3K čtenářů
janapozarova
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Namočenýma rukama tvarujeme knedlíky, které dáme vařit Knedlíky podáváme s hotovým zelím.
zaležet, potom z něj vytvarujeme kulaté pravidelné knedlíky
Pak z hmoty mokrýma rukama vytvarujeme kulaté knedlíky Knedlíky můžeme uvařit i v hrníčku.
Rukama tvoříme knedlíky, které vaříme asi 10 minut.
Knedlíky: Kaiserky nebo housky nakrájejte na větší vytvářejte rukama namočenýma ve studené vodě kulaté knedlíky
Z těsta tvarujeme kulaté knedlíky, které dáme do kastrolku Cca 10-12 minut dokud knedlíky nevyplavou.
Zabalíme do knedlíků. Jakmile knedlíky vyplavou na hladinu vaříme ještě 5
Příprava knedlíků: V robotu vyšlehejte změklé máslo Naplňte je borůvkami smíchanými s cukrem a zabalte do knedlíků