Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
zaležet, potom z něj vytvarujeme kulaté pravidelné knedlíky
Pak z hmoty mokrýma rukama vytvarujeme kulaté knedlíky Knedlíky můžeme uvařit i v hrníčku.
Namočenýma rukama tvarujeme knedlíky, které dáme vařit Knedlíky podáváme s hotovým zelím.
Z těsta tvarujeme kulaté knedlíky, které dáme do kastrolku Cca 10-12 minut dokud knedlíky nevyplavou.
Zabalíme do knedlíků. Jakmile knedlíky vyplavou na hladinu vaříme ještě 5
vždy lžíci borůvek a poté zabalíme a vytvoříme tak knedlík Knedlíky vaříme v osolené vodě do měkka (dokud nevyplavou