Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Z něj děláme knedlíky, které zavařujeme do vařící slané Vaříme podle velikosti 5 - 8 minut.
Z těsta tvoříme lžící knedlíky, které vaříme asi 5 Knedlíky dáme na talíře, přelijeme sádlem se slaninou
Namočenýma rukama tvarujeme knedlíky, které dáme vařit Knedlíky podáváme s hotovým zelím.
zaležet, potom z něj vytvarujeme kulaté pravidelné knedlíky
Pak z hmoty mokrýma rukama vytvarujeme kulaté knedlíky Knedlíky můžeme uvařit i v hrníčku.
Rukama tvoříme knedlíky, které vaříme asi 10 minut.
Knedlíky: Kaiserky nebo housky nakrájejte na větší vytvářejte rukama namočenýma ve studené vodě kulaté knedlíky
Z těsta tvarujeme kulaté knedlíky, které dáme do kastrolku Cca 10-12 minut dokud knedlíky nevyplavou.
Vyšleháme bílky s cukrem a vmícháme rum. Rohlíky zbavíme patek a nakrájíme na kousky. Postupně vmícháme