Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
v teple, šťávu zaprášíme hladkou moukou, přidáme máslo
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
uvaříme všechny halušky, vložíme je na rozehřáté máslo Místo másla můžeme použít pro lepší chuť i nakrájenou
Na másle opečeme filety osoleného lososa. jakmile jsou měkké, rozmixujeme společně s kouskem másla
Přidáme lžíci sušeného mléka a malý kousek másla. Nakonec do kaše vmícháme nadrobno nastrouhaný kousek
vývar, trochu oleje, propasírujeme je a vymícháme na kaši zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a vmícháme ji do kaše
propasírujeme, přidáme 2 lžíce oleje a vymícháme je na kaši Kaši dáme do zapékací mísy a zapečeme v troubě asi
za postupného přilévání horkého mléka připravíme kaši Kaši ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme
kaše a dobře zašleháme. Takto připravenou kaši podáváme jako přílohu ke smaženým