Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
v teple, šťávu zaprášíme hladkou moukou, přidáme máslo
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
uvaříme všechny halušky, vložíme je na rozehřáté máslo Místo másla můžeme použít pro lepší chuť i nakrájenou
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
pustíme na nejnižší otáčky a postupně zapracujeme máslo Zvýšíme otáčky a vyšleháme nadýchanou bramborovou kaši
Přidáme máslo, horké mléko, smetanový sýr a nasekané bílků vyšleháme tuhý sníh, který opatrně vmícháme do kaše
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
kaše a dobře zašleháme. Takto připravenou kaši podáváme jako přílohu ke smaženým