Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
v teple, šťávu zaprášíme hladkou moukou, přidáme máslo
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
uvaříme všechny halušky, vložíme je na rozehřáté máslo Místo másla můžeme použít pro lepší chuť i nakrájenou
Na másle opečeme filety osoleného lososa. jakmile jsou měkké, rozmixujeme společně s kouskem másla
pustíme na nejnižší otáčky a postupně zapracujeme máslo Zvýšíme otáčky a vyšleháme nadýchanou bramborovou kaši
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Přidáme máslo, horké mléko, smetanový sýr a nasekané bílků vyšleháme tuhý sníh, který opatrně vmícháme do kaše