Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
v teple, šťávu zaprášíme hladkou moukou, přidáme máslo
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
uvaříme všechny halušky, vložíme je na rozehřáté máslo Místo másla můžeme použít pro lepší chuť i nakrájenou
Na másle opečeme filety osoleného lososa. jakmile jsou měkké, rozmixujeme společně s kouskem másla
pustíme na nejnižší otáčky a postupně zapracujeme máslo Zvýšíme otáčky a vyšleháme nadýchanou bramborovou kaši
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
dosolíme, přidáme půl hrnku vlažného mléka, kousek másla Hotová káše je výborná jako příloha k drůbežímu masu